Then, bayaran renew nye pulak berapa. Slepas saye brjaya dpat lesen saye akan mmpunyai motorsikal sndiri. Khasnya kepada seorang wanita. Sye dah ikut test abis tuh buat ape mohon arahan dari pejabat polis. Cuba dapatkan semue betul kalau boleh. Anda juga perlu tahu sama ada sekolah memandu tersebut menyediakan kemudahan pengangkutan untuk menjemput anda atau tidak.

Uploader: Vukasa
Date Added: 4 November 2008
File Size: 29.46 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 12978
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Fill in your details below or click an icon to log in: Saya baru sahaja mahu mohon utk lesen L utk moto dan kereta.

‎Ujian KPP – Lesen L on the App Store

Nak tanya, me,andu tak klu nak amik jpj kat tempat berbeza? Cikgu Yap December 1, at 1: Best of luck to you! Harga bergantung kepada institut memandu. Perlu tunggu tarikh harijadi baru boleh dengar ceramah KPP.

Ujian KPP – JPJ KPP Test

Anda perlu lesen memandu. M sebanyak 6 -7 kali. Tetapi mama sya Blum blacklist. Assalam… Klau umur saye 16 tahun bagi tahun … Namun tarikh lahir saye bulan 12… Bilakah saye boleh buat lesen motor…???

  SKENIRANI STRIPOVI FREE DOWNLOAD

Ujian KPP – JPJ KPP Test 2019

Brapekah had umur utk ambil lesen motosikal pada tahun yg akn dtg? Salam, saya baru jer pas jpj, now need to apply lesen P, kena buat sendiri, tapi kg saya memxndu melaka, test buat kat taiping, so saya boleh tak balik melaka mohon lesen P saya?

Saya dah ader lesen b2 full, so sekarang ni nak upgrade ujian memandu berkomputer lesen B full. Pilih hari yang sesuai untuk anda menghadiri kursus K. Adakah sya boleh mengambil lesen ujian memandu berkomputer Now am planning to take for the 3rd time. Sye dah ikut test abis tuh buat ape mohon arahan dari pejabat polis.

Anda tentu akan berjaya! Keputusan anda telah luput. Salam, sy dh ade lesen kerete p dan lesen L bg moto…. Berapakah had umur untuk mendapatkan lesen memandu pada tahun Salam… untuk motorsaya baru belajar kpp02saya keliru kpp02 dengan kpp03 adakah sama pembelajaran nya?

Adakah pada tahun ini tahun yang terakhir untuk mendapat lesen bagi umur 16 tahun. Saya nak tau berapa bayaran untuk belajar dan berapa jam masa wajib bagi kelas B full.

  KOCKA DO KOCKE KOCKICA FREE DOWNLOAD

Nasihat kepada adik2 dan anda semua, kalau saya ibu kepada 5 anak dan berumur 36 tahun boleh lulus pasti anda semua boleh…jangan putus asa pada Rahmat dari yg Esa. Saya nak tanya, kalau saya daftar awal-awal lesen memandu, tapi dilewatkan sedikit pengambilan lesen tu boleh? Kalau kes macam ni, die boleh tak ambil lesen?

Jika semua ini sudah termasuk biasanya harga maksimum yang dicaj ialah Berklmputer Hye cikgu yap saya dah hampir 3 kali ambil ujian jpj. Bolehkah saya tahu tempoh berapa lama sebelum tamat lesen L.

Cikgu Yap August 16, at Saudara Yugeswaran, Buat latihan dalam buku yang di beri. Umur saye pda msa tuu ialah 16tahun. Apakah menjadi masalah kepada pengajar nanti dan apakah had umur bagi mereka yang ingin belajar memandu?