Memuatkan 12 lagu iaitu 6 lagu baru dan 6 lagu lama. Bisa Berbisa – Ukays Dipasarkan: Maka Amy ditugaskan mengubah muzik bagi filem tersebut menggantikan mendiang. Amy meneruskan kerjaya di bawah Ambang Klasik sebagai eksekutif bersama bekas anggota-anggota yang lain. Cancel Report this video. Atau pun Indah Halina akan dijodohkan dengan Tajul Fahin? Album Okay merupakan album pertama yang dicipta dan diterbitkan oleh Amy sepenuhnya.

Uploader: Grokus
Date Added: 7 December 2007
File Size: 61.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 42427
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Di mana mereka menjinakkan diri di kenduri-kenduri kahwin dan majlis rasmi. Semasa sesi fotografi dihadiri tsrpaksa Amy, Epy dan Ali Ukays sahaja oleh kerana kesuntukkan masa dan ahli lain tidak dapat menghadirkan diri.

ukays-lepaskanmu kerana terpaksa Chords – Chordify

Namun begitu, minat beliau itu tidak disenangi olah kedua ibu bapanya yang ingin beliau menumpukan perhatian kepada pelajaran. Kemunculan semula bekas tunang Indah Halina dan si gadis serba sempurna Ilyana makin merumitkan keadaan. Download ringtones to your mobile phone directly or via computer.

Suggest video Upload video. Lalu nama Ukays ditukar kepada Uk’s. Ada ubi ada batas 2.

  APERIO IMAGESCOPE FREE DOWNLOAD

Ukays – Lepaskanmu Kerana Terpaksa

melepasaknmu Laman yang ada pautan fail yang terputus. Tanpa melepasknmu alasan, Melepaskxnmu Halina mendapat tempat teristimewa dalam hati wanita itu, lalu diberi kasih sayang dan kemewahan bagaikan anak sendiri. Pada tahunAmy mendapat tawaran berkhidmat di Metrowealth Movie Production sebagai pembantu pejabat dan penjaga skor.

Beliau amat gembira di atas kejayaan tersebut. Kekal dengan anggota lama iaitu, Amy, Denil dan Amirul namun dengan penambahan melepaskanmu kerana terpaksa iaitu Eddie sebagai keybordis. Login Forgot your password? Walau bagaimanapun, setelah memasuki Ambang Klasik, Amir pula membuat keputusan menyertai kembali Saari Amri di melepaskanmu kerana terpaksa Kumbang Production dengan album Cuma Aku yang hidup pada tahun Pada mulanya, beliau sayang kan kerjanya di Digimix Studio namun apabila Ukays menerima banyak tempahan persembahan beliau terpaksa berhenti bekerja.

Doaku buatmu ibu 7.

Ganpati Bappa SMS panpate name ton Selepas itu, beliau menubuhkan beberapa buah kumpulan di kampung bersama rakan-rakan. Namun, pada suatu hari terpakwa keratan surat khabar yang dinyatakan oleh Saari Amri memberitahu bahawa Amy sebagai ahli kumpulan melepaskanmu kerana terpaksa Ukays. Melepaskanmuu Lepaskanmu Kerana Terpaksa ringtone for mobiles – one of the best ringtones for free!

  OPERA MINI FARSHAD ANDROID FREE DOWNLOAD

Amy bekerja selama 2 tahun di sana. Dengan tiba-tiba dia menjadi gadis yang paling malang, sebatang kara dan tidak punya apa-apa.

Batu PahatJohor. Hello Irfan ap k liye sms aya hin Hati Perempuan [] Full Episod Okay dianggotai oleh Aren vokalisAmy gitar utama, penerbit album dan komposer. Kali ini Amy tampil sebagai penerbit dan komposer bagi keenam-enam buah lagu baru tersebut. You will certainly enjoy its beautiful melody. Be the first to comment.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

U.K’s – Lepaskanmu Kerana Terpaksa (Official Music Video HD Version)

Nafas Orang Kota 4. Sorry, only registred users can create playlists. Judaai Special Tone gulshan maurya All recent searches will be deleted. Amy menghilangkan diri dari dunia rakaman album dan pulang ke kampung halaman di Parit Sulong, Johor pada tahun